teamviewer3                   
 Hulp op afstand                   

overdracht

Sinds 20 oktober j.l. is mijn bedrijf PPYNENBURG.NL formeel overgegaan in andere handen. EDSAS Telecom & ICT heeft al mijn bedrijvigheid en alles daaromheen overgenomen.

Ik kan ook Apple systemen leveren. Demo, renew en refurbished is geen probleem. De kop is er af, dus vaak veel voordeliger dan nieuw. En wie wil er nou niet pronken met een fraai Apple product.

De  hittegolven van dit jaar zijn al weer voorbij. Voorkom computerproblemen. Warmte in een systeem, zowel desktop als laptop kan grote problemen geven bij hitte, zoals de afgelopen weken hebben bewezen. Zorg dat je kunt blijven werken en niet een week of nog langer zonder systeem zit.

De intekening voor een supersnelle glasvezelverbinding voor Internet, TV en telefoon in Oss is begonnen. Ook via ons kun je je aanmelden.

Veel mensen worstelen met verschillende accounts. Ik wil je daar graag bij helpen. Hier wat aanwijzingen.

Ga je binnenkort op vakantie en is je PC of Mac erg traag? Wij gaan voorlopig nergens heen, dus we hebben alle tijd om dit probleem voor je op te lossen.

Gratis een webcam cover bjj onderhoud van laptop of iMac, zolang de voorraad strekt.

Onlangs geopend in Oss: EDSAS REPAIR-CENTER. In samenwerking met PPYNENBURG.NL.
Het EDSAS REPAIR-CENTER is gevestigd op Kantsingel 16b in Oss.

Hij is er ... Windows 10 versie 1903 is sinds 22 mei beschikbaar. Vanaf nu wordt elk door ons geleverd systeem hiermee uitgeleverd. Upgraden is uiteraard ook mogelijk.

Ik heb nog een paar fraaie oplossingen liggen voor mensen die op vakantie veilig online willen of moeten zijn.

Zelfs met prima hulpmiddelen blijft het lastig om met wachtwoorden goed om te gaan.
Tegenwoordig zijn we altijd online dus zijn er risico's.

Ga naar boven