Ga je binnenkort op vakantie en is je PC of Mac erg traag? Wij gaan voorlopig nergens heen, dus we hebben alle tijd om dit probleem voor je op te lossen.

relaxVaak hoor ik de klacht dat de computer steeds trager wordt, maar dat er geen tijd is om hem voor een goede opschoonbeurt of upgrade een dag te missen.
Tijdens vakantie gebruik je dat systeem (als het goed is ;-) toch niet.

Bij EDSAS Telecom & ICT, waar PPYNENBURG.NL tegenwoordig intensief mee samenwerk en gehuisvest is, hebben we ruimte genoeg. In een goed beveiligd pand worden tijdens je afwezigheid alle werkzaamheden professioneel uitgevoerd.

Aangezien tijdens kantooruren en op zaterdag de deur altijd open is op Kantsingel 16b in Oss, kun je je PC of Mac tijdens deze uren altijd bij ons afgeven voor de werkzaamheden en weer ophalen nadat je hebt genoten van een, hopelijk heerlijke, vakantie. Vetrouwd, deskundig en natuurlijk zijjn uw gegevens bij ons in veilige handen. Afgeven en ophalen in de avond is alleen mogelijk op afspraak.

Wij kunnen je systeem een goede onderhoudsbeurt geven, waarbij hij zowel softwarematig als inwendig goed wordt schoongemaakt. Ook is er dan mooi gelegenheid om Windows te upgraden naar de nieuwste (en veiligste) versie of je trage harde schijf te vervangen voor een supersnelle SSD. Of beiden natuurlijk. Deze werkzaamheden nemen vaak vele (wacht-)uren in beslag maar die hoef je natuurlijk niet te betalen. Tegen een, vooraf overeengekomen, tarief wordt alles netjes uitgevoerd, zonder verlies van gegevens. Ook kunnen we dan eventueel extra maatregelen nemen om je gegevens nog beter te beveiligen, mocht dat nodig zijn.

Het is zelfs mogelijk om je syste(e)m(en) op te nemen in ons RMM (remote management systeem) om hem in de toekomst (preventief) te kunnen monitoren op problemen en op afstand problemen op te lossen. Voor een paar euro's per maand per systeem, eventueel inclusief inclusief Webroot als beveiligingspakket. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Daarnaast kunnen we je zakelijke Office omgeving of VoIP (bellen via Internet) via een eigen beheerde centrale verzorgen. Ook kunnen we je (bekabelde of draadloze) netwerk optimaliseren en kun je bij ons terecht voor fysieke beveiliging door middel van webcam(s), waarbij je op afstand je bezittingen in de gaten kunt houden, ook in het buitenland. Toegangscontrole of centraal gestuurde muziek nodig? Ook dat kunnen we verzorgen.
Vraag naar de mogelijkheden.