Ik kan ook Apple systemen leveren. Demo, renew en refurbished is geen probleem. De kop is er af, dus vaak veel voordeliger dan nieuw. En wie wil er nou niet pronken met een fraai Apple product.

Apple systemen (iMac's en Macbooks) staan bekend om hun hoge prijs, maar ook om hun duurzaamheid. Ik kom nog vaak systemen van 8 tot 10 jaar tegen die perfect blijven werken. Weliswaar worden ze trager met een conventionele harde schijf, maar met een SSD kunnen ze nog steeds vlot een aantal jaar mee voor normaal kantoorgebruik.

Apple ondersteunt zijn zelf ontwikkelde systemen veel langer dan de meeste andere merken, die vaak al na 4 of 5 jaar verouderd zijn. Apple is daardoor duurder maar ook duurzaam. Denk ook aan de kosten voor het installeren of overzetten van je programma's en data bij aanschaf van een nieuw systeem.

De meeste software voor een PC werkt ook op een Mac, al heb je daarvoor wel een appart pakket nodig, zoals Microsoft Office. Je kunt ze niet 1 op 1 overzetten omdat het besturingssysteem van de Mac op een geheel andere leest is geschoeid dan Windows. Apple levert overigens een prima gratis alternatief voor Office. Data is overigens wel over te zetten, zodat bijvoorbeeld foto's of tekstbestanden van een PC overgezet kunnen worden op een Mac.

Mijn leverancier kan vrijwel alle Apple systemen leveren, van bijna nieuw tot 10 jaar oud. Vandaag bestellen is vaak de volgende dag al binnen. Dat geldt overigens niet alleen voor Macbooks en iMac's, maar ook voor iPad's en iPhones. Er is keuze te over. Meestal met garantie, soms ook voor opruimprijzen waarbij slechts 1 week omruilgarantie geldt indien niet werkend. Lichte gebruiksporen zijn vaak wel aanwezig.

Ik heb zelfs soms enkele systemen op voorraad, waarmee je heel voordelig kennis kunt maken met deze fraaie systemen. Bevalt het achteraf gezien toch niet, dan heb je geen kapitaal weggegooid. Altijd voorzien van een supersnelle SSD. Leuke systemen om mee te experimenteren. Kijk hier voor de actuele voorraad.