Wilt u dat het gebruik van de computer leuker wordt? Ik kan u helpen uw computer beter te gebruiken, uw kosten te beperken en de prestaties te verbeteren. Ik streef daarbij naar een lager energieverbruik en een langere levensduur en daarmee beperken we het gebruik van kostbare grondstoffen.

LEREN:
De computer is onmisbaar, zowel zakelijk als privé. Daarom wil ik iedereen een computer optimaal leren gebruiken. Er zijn nog veel mensen die daar hulp bij nodig hebben, vooral ouderen. Die zijn er, in tegenstelling tot jongeren, niet mee opgegroeid.

Tijdens uw werk of privé, bijvoorbeeld bij het zoeken naar werk, is een computer een onmisbaar hulpmiddel geworden. Toepassingen zoals e-mail, sociale media of elektronisch bankieren zijn voorbeelden waar we allemaal mee te maken hebben of krijgen. Nieuwe ontwikkelingen vragen om nieuwe vaardigheden. Al meer dan 30 jaar volg ik alle ontwikkelingen op de voet en pas ze zakelijk toe.
Ik kan u op een geduldige, begrijpelijke en deskundige manier vaardiger maken in het gebruik van de computer.

REPARATIE & ONDERHOUD:
Een computer wordt warm tijdens het gebruik en ventilatoren zorgen voor de noodzakelijke koeling. De luchtstroom van buiten naar binnen zorgt voor vervuiling. De oorzaak dat de computer nog warmer wordt. Ook moet die warme lucht weer afgevoerd kunnen worden. Meer geluid van de koelventilator(en) is een signaal dat onderhoud nodig is. Achterstallig onderhoud verhoogt de kans op defecten en verkort de levensduur. Ook de buitenkant krijgt mijn aandacht want dat is een broeinest van bacteriën.
Regelmatig onderhoud zorgt voor een lager energieverbruik, een langere levensduur en een gezondere werkomgeving.

Ook software vervuilt. Surfen op internet kan ongewenste programma’s opleveren. Gratis is nooit voor niets. Uw systeem wordt traag en verbruikt meer geheugen en rekenkracht dan nodig is en dat genereert meer warmte en dus slijtage en gaat ten koste van de prestaties.
Regelmatig onderhoud zorgt voor betere prestaties bij een lager energieverbruik.

BESPARING:
Via het Internet aangeboden diensten (clouddiensten) zorgen voor een efficiënter gebruik van uw computer. Ze draaien op krachtige servers in een extern beheerde omgeving. U bespaart op investeringen, grondstoffen, transport en installatietijd. Bij de juiste keuze zijn uw gegevens in vertrouwde handen. Veilig en overal toegankelijk.

Enkele voorbeelden:

  • Een factuur maken kost niet meer dan een paar muisklikken. De hele afhandeling wordt digitaal verwerkt met een betaalmelding aan de klant en de registratie in het systeem. Wilt u iDeal of Paypall betaling mogelijk maken? Ook dat is geen probleem en de BTW aangifte is een druk op de knop. Dat bespaart veel tijd, papier en verzendkosten.
  • Als u overal toegang tot bepaalde bestanden wilt hebben of met anderen wilt delen, zijn daarvoor prima cloudoplossingen beschikbaar. Op elk platform kunnen uw gegevens op ieder moment beschikbaar zijn. Geen gesleep met laptop, tablet of USB-sticks met synchronisatie problemen maar u hebt altijd de laatste versie van uw bestanden online beschikbaar.

Ik maak het computergebruik voor u leuker door te zorgen voor een betere beheersing en professioneel onderhoud. Dat verhoogt de prestaties, verlengt de levensduur en u bespaart op energie en grondstoffen. Dankzij mijn adviezen in het gebruik van cloudoplossingen werkt u sneller, efficiënter, flexibeler en voordelig en zijn uw gegevens in vertrouwde handen.

 

TERUG