Wie is Pieter Pijnenburg

Als IT-professional bied ik klantgerichte computer ondersteuning aan pieterprofiel300
ZZP'ers en particulieren in Oss en directe omgeving.

Installatie, reparatie, upgrades onderhoud en verhelpen van storingen.
Dat is waar ik mij voor inzet. Deskundig en enthousiast.

 

Icon bullet 20 dpi PPYNENBURG.NL

Ik help graag mensen en daarom heb ik begin 2012 besloten mijn kennis en ervaringen met computers sinds 1978 te bundelen in PPYNENBURG.NL. Om als 'professioneel mannetje' mijn klanten fulltime, deskundig en snel van dienst te kunnen zijn. Ik vind het een uitdaging om elke unieke vraag zo goed mogelijk te beantwoorden.

Na 7 jaar op eigen benen te hebben gestaan, heb ik in maart 2019 besloten om te gaan samenwerken met EDSAS Telecom & ICT, om nog beter te kunnen helpen. Een breder dienstenpakket op een ruimere locatie en met meerdere mensen. Hierdoor zijn wij een 'one stop shop' geworden voor al uw computer- en communiatie vraagstukken.

Icon bullet 20 dpi  PC, MAC & Meer

Waarom Voor PC, MAC & Meer? Omdat ik al sinds eind jaren 80 voor mijn werk met computers bezig ben, heb ik een veel ervaring opgedaan met en opleidingen gevolgd voor zowel Apple als Windows systemen. Ik ben goed thuis in netwerken, ook in een mixed omgeving. Een Windows 'specialist' is eenvoudig te vinden, een Apple specialist is al lastiger, maar iemand die beide platformen beheerst is een zeldzaamheid.
Meer dan 25 jaar ervaring in de grafische industrie plus de wil om alle nieuwe ontwikkelingen bij te houden geeft mij die kennis en ervaring.

Ik kan op een begrijpelijke manier uitleggen hoe een PC of MAC systeem werkt. Geen 'nurd' aan tafel maar ik kan in heldere taal uitleggen hoe systemen optimaal blijven functioneren en hoe je een programma optimaal kunt gebruiken. Verder kan ik helpen om de computer of applicaties sneller te laten werken. Je kunt mij inschakelen bij storingen, voor preventief onderhoud, voor advies over aanschaf van nieuwe systemen en voor energiebesparende oplossingen. Ook trainingen Wachtwoordenbeheer zijn mogelijk

Daarnaast kunnen we dankzij de samenwerking met EDSAS Telecom & ICT een veelvoud van diensten aanbieden, zoals netwerken (draadloos en bekabeld), VoIP, beheer op afstand, camera- en toegangsbeveiliging en nog veel meer.
 

Icon bullet 20 dpi  Praktische expertise

Ik ben ruim 15 jaar servicetechnicus geweest voor grafische systemen bij drukkerijen. Daar heb ik veel ervaring opgedaan als troubleshooter, voor onderhoud, als installateur en instructeur. Eerst aan speciaal ontwikkelde grafische systemen, later werden dat Windows en Apple Macintosh computers in netwerken. Daarvoor heb ik veel opleidingen mogen volgen.
In 2002 werd ik systeembeheerder in een grote drukkerij, waarbij ik tot 2010 alle gebruikers wegwijs moest maken op grafische en kantoorsystemen. Daar heb ik tijdens de forse groei van de organisatie (van 60 naar 120 medewerkes) de automatisering mogen verzorgen van een paar PC's en Mac's naar 60+ PC's en 30+ Mac's met een ruim serverpark, de telefonie, het auditorium en het gebouwbeheersysyteem.

Icon bullet 20 dpi  Wij staan met plezier voor u klaar:

  • Kantsingel 16b, 5349 AJ  Oss (EDSAS)
  • 088 123 22 22
  • maandag t/m vrijdag, van 09:00u tot 17:00u
  • zaterdag van 09:00u tot 14:00u.

Icon bullet 20 dpi  Wilt u weten of en hoe ik u dienst kan zijn?

Lees meer over wat wij u kan bieden of neem direct contact met ons op.

Logo PCdokters   PPYNENBURG.NL is lid van de vereniging ICT-Profs