De intekening voor een supersnelle glasvezelverbinding voor Internet, TV en telefoon in Oss is begonnen. Ook via ons kun je je aanmelden.

Samen met onze partner, EDSAS TELECOM & ICT, gaan we in Oss glasvezel aanbieden via onze provider Glasnet. Via onze site of aan de balie van het Glasnet Info punt op Kantsingel 16b in Oss kun je alvast aanmelden. Bij voldoende belangstelling wordt in heel de gemeente Oss dan glasvezel 'uitgerold'. Dat gaat natuurlijk nog enige tijd duren, reken op eind 2020 of begin 2021 voordat deze voorziening 'live' is. Dan is de Osse infrastruktuur weer helemaal bij de tijd. Geen kwetsbare koperdraadjes of coax-verbindingen maar zeer betrouwbare glasverbindingen.

Je kunt dan gebruik maken van minimaal 500Mb internet, zowel up- als downstream, iets wat de gevestigde orde niet kan bieden. Is dat nog niet genoeg, dan is ook 1000Mb (ofwel 1Gb) ook een optie voor een paar euro meer.

Daarnaast wordt TV aangeboden, 71 kanalen in de basis (incl. Fox sport pakket) en Ziggo Sport (met o.a. Formule 1) of een entertainmentpakket is mogelijk als extra pakket. Alle kanalen worden in de hoogst beschikbare kwaliteit geleverd en de technologie is ruimschoots voorbereid op de toekomstige 4K uitzendingen, die tegen die tijd ook verwacht mogen worden,

Je hoeft geen afscheid te nemen van je oude vertrouwde vaste telefoon, als je dat wilt. Voor € 2,- per maand wordt die netjes gemigreerd, met behoud van je eigen nummer. Bellen kost dan 10 cent per minuut. Veelbellers kunnen ook kiezen voor een onbeperkt bellen pakket NL of EU.

Wil je mobiel bellen? Dat kan EDSAS nu al aanbieden. Gecombineerd met Glasnet wordt later ook mogelijk. Indien gecombineerd met Internet wordt dan de databundel verdubbeld.

Heb je nog vragen, loop gerust binnen bij EDSAS TELECOM & ICT, Kantsingel 16b in Oss. Wij zijn inmiddels goed geïnformeerd en kunnen je onder het genot van een lekkere kop koffie advies geven over de keuzemogelijkheden, kosten en meer. En inschrijven natuurlijk op ons grote digitale scherm, want als dat niet gebeurt, dan komt er ook geen glasvezelkabel in Oss.

Direct inschrijven en zelf kiezen kan ook via onze aanmeldpagina.