Privacy verklaring

Het onderstaande privacybeleid is van toepassing op alle sitebezoeken, transacties en overeenkomsten met PPYNENBURG.NL, Kievit 17 Oss.

Doeleinden van gebruik

Bij het bezoeken van de website zullen helemaal geen persoonsgegevens door ons worden verzameld. Wij registreren geen persoonlijke informatie. Ook niet om inzicht te krijgen in de wijze waarop onze website wordt gebruikt.

Verstrekking aan derden

Uw persoonsgegevens worden niet zonder uw uitdrukkelijke toestemming verstrekt aan derden tenzij dit noodzakelijk is om een betreffende overeenkomst uit te voeren, een bepaalde dienst te verlenen of wanneer de wet dat vereist.

Gegevensbeveiliging

PPYNENBURG.NL maakt gebruik van zorgvuldige veiligheidsprocedures voor de bescherming van de verwerkte gegevens, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden zich onbedoeld toegang kunnen verschaffen tot deze gegevens.
Wij beschermen uw gegevens met alle mogelijke middelen, maar vanwege het publieke karakter van internet kunnen wij de veiligheid van de overdracht van informatie via internet niet altijd voor 100% garanderen omdat we daartbij afhankelijk zijn van andere partijen.

Cookies

Op deze website worden geen cookies gebruikt.

Links naar andere websites

Onze internetpagina's bevatten links naar andere websites. PPYNENBURG.NL is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van websites die niet onder ons beheer vallen.

Inzage

U mag PPYNENBURG.NL vragen om inzage in de gegevens die van u zijn opgeslagen. Ook kunt u ons verzoeken deze gegevens te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen via een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..