Gratis een webcam cover bjj onderhoud van laptop of iMac, zolang de voorraad strekt.

Privacy, tegenwoordig dagelijks in het nieuws. Via beveiligingspakketten valt het nodige te beschermen maar vaak kan op een slinkse manier toch misbruik gemaakt worden van de webcam in je laptop, Macbook of iMac. En dat geeft geen fijn gevoel.

Vaak kom ik dan ook allerlei pogingen tegen om camera-misbruik tegen te gaan maar fraai is dit meestal allerminst. Pleisters, plakkers, tape, alles wordt uit de kast gehaald om ze af te plakken. Maar dat is natuurlijk wel erg rigoureus. En niet fijn als je toch af en toe een keer wilt Skypen of Facetimen.

Daarom voorzie ik alle systemen bij onderhoud of reparatie van een professionele, compacte webcam cover die je voor incidentele momenten toch gewoon kunt openzetten. Privacy maar wel functioneel als het moet. En het oogt een stuk fraaier als tape, pleisters e.d. De afbeelding is ongeveer op ware grootte.

Hij wordt uiteraard zo gemonteerd, dat de lens wordt afgedicht, terwijl het ledje voor verlichting en de lichtsensor voor het scherm natuurlijk wel functioneel blijven.