Onlangs geopend in Oss: EDSAS REPAIR-CENTER. In samenwerking met PPYNENBURG.NL.
Het EDSAS REPAIR-CENTER is gevestigd op Kantsingel 16b in Oss.

edsasSinds kort ben ik gaan samenwerken met EDSAS Telecom & ICT en zijn we gestart met het EDSAS REPAIR-CENTER. Met een fraaie ontvangstruimte en een goed uitgerustte werkplaats met een aantal werkplekken voor het deskundig uitvoeren van de verschillende werkzaamheden.

Indien mogelijk is het klaar terwijl je wacht onder het genot van een lekkere kop koffie of thee. Er staat een team van specialisten voor je klaar en we zijn elke werkdag geopend van 9 tot 5, op zaterdag van 9 tot 2u. Als de onderdelen niet op voorraad zijn is de wachttijd beperkt.

Je kunt bij ons natuurlijk terecht voor alle reparaties aan Windows en Apple systemen, zowel desktops als laptops. Denk daarbij aan reparaties, onderhoud of upgrades van opslag (SSD) en/of uitbreiding van het werkgeheugen. Maar ook voor upgrades van besturingssystemen, virusbeveiliging of Office365 en het inrichten van e-mail.

Wij zijn er ook voor reparaties aan tablets en smartphones. Denk dan aan het vervangen van een scherm of batterij of het inrichten van e-mail en apps, het maken van back-ups of het installeren bij vervanging. Of voor een fraaie collectie exclusieve hoesjes van KUDU, Otterbox of SENZA en Mobilize screenprotectors..

Leveringen van zowel nieuw als refurbished systemen, tablets en smartphones behoort ook tot de mogelijkheden. Zoek je een leuke laptop voor de vakantie of is je iPad of smartphone aan vervanging toe? We helpen je graag. Uit voorraad of korte levertijd en naar wens op maat geïnstalleerd.

EDSAS is gespecialiseerd in Netwerken, toegangscontrole en Telefonie, zowel bekabeld als draadloos. Het wifi-bereik in bedrijf of woonhuis kan vaak veel beter. Daarnaast kunnen we helpen bij het beheer van grotere netwerken, toegangscontrole en camerabewaking. Via een uitgebreide beheeromgeving kunnen systemen op afstand up-to-date worden gehouden en worden beveiligd of hersteld.

Locatie, tijden en contact

EDSAS REPAIR-CENTER is gevestigd op Kantsingel 16b in Oss.
Geopend, dagelijks van 09:00 - 17:00u, zaterdag van 09:00 - 14:00u
Telefoon: 0412 725 728  - E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
En uiteraard via mijn contactgegevens.