Systeem en werkplekbeheer

Het beheer van uw IT-middelen is kostbaar. Doet u het nu zelf, dan is het al snel TE kostbaar. U kunt uw uren beter spenderen aan uw core business. Ook is het bijhouden van uw kennis een tijdrovende aangelegenheid, die u het liefst zou willen uitbesteden. Maar een systeembeheerder in dienst nemen is ook nogal een stap.

Een eigen systeembeheerder in loondienst is gemakkelijk. Altijd aanspreekbaar en problemen worden direct opgelost. Maar daar hangt een prijskaartje aan. En als die medewerker werk levert, dan zijn er minder problemen, waardoor het lijkt alsof die niets te doen heeft. Hierdoor voelt u zich mogelijk bekocht.

U hebt dus geen eigen systeem- of werkplekbeheerder in loondienst. U hebt echter wel regelmatig behoefte aan iemand, die snel en efficient kan reageren? Geen afschuifsysteem, waarbij de ene leverancier naar de andere wijst. Dan heb ik een mooie aanbieding voor u. Met PPYNENBURG.NL kunt u afspraken maken voor het invullen van actieve uren. Ik ben CompTIA A+ (Windows en Helpdesk) gecertificeerd (2011). Eveneens ben ik in het bezit van Apple certificaten.

U kunt mij bijvoorbeeld af en toe een uurtje inhuren, waarin de opgespaarde problemen worden opgelost. Dit kan vaak op afstand via RDP of Teamviewer, maar als ik daarvoor bij u op kantoor aanwezig moet zijn kan dat natuurlijk ook.

Een andere mogelijkheid is om mij 1 of 2 dagdelen per week in te huren. Ik ben dan ter plaatse om lopende zaken op te lossen, upgrades of wijzigingen uit te voeren of bijvoorbeeld uw mensen te trainen. Aan het eind van de maand stuur ik een verzamelfactuur voor de gewerkte uren.

Ook is het mogelijk, dat u momenteel het overzicht kwijt bent maar dat u, als alles op orde is gebracht, zelf graag weer de touwtjes in handen neemt. Uw middelen inventariseren en organiseren zodat het overzichtelijk wordt. Of als u behoefte hebt aan instructie hoe u uw IT-middelen efficienter in kunt zetten, advies bij vervanging, het eenvoudig beheren van toegangscodes of nieuwe automatisering binnen uw bedrijf. Een betrouwbaar aanspreekpunt is dan cruciaal en ook daarin kan ik helpen.

Dat alles is mogelijk tegen een heel vriendelijk tarief, afhankelijk van het contract dat ik met u afsluit. Ik ben zelfstandig ondernemer en help u als zodanig waardoor u gevrijwaard bent van onverwachtte kostenposten. We maken duidelijke afspraken over de verantwoordelijkheden. Komt het een keer niet uit op de afgesproken tijd dan kan ik daar flexibel mee omgaan want ik ben zelfstandig ondernemer.