Veilig op Internet

Computerbeveiliging beschermt uw systeem tegen bedreigingen, zoals virussen, spam, spyware en DDoS-aanvallen. Hier een paar actuele voorbeelden en oplossingen.

PPYNENBURG.NL helpt u graag om uw digitale informatie te beveiligen

Zodat u zonder zorgen zo veilig mogelijk kunt werken. Ik zorg voor het installeren van de juiste software en van de benodigde updates. Ook schakel ik onveilige situaties voor u uit. Als Registered partner van ESET beveiligingssuites kan ik u de veiligheid bieden die tegenwoordig noodzakelijk is en lastige vragen voor u beantwoorden. Niet alleen voor Windows, maar ook voor Apple OSX systemen en Android devices.

Ik kan u u adviseren over betrouwbare cloud diensten

Zoals een back-up van uw bestanden in de cloud voor een klein bedrag per maand of naar een NAS. Zekerheid boven alles. Uw bestanden in de cloud kan het risico op verlies of diefstal van uw gegevens beperken en het gebruiksgemak verhogen. Geen gezeul meer onderweg met USB-sticks of externe schijven die zoek kunnen raken of schade kunnen oplopen.

Veilig Internetten

Ik kan u praktische adviezen geven om veilig gebruik te maken van Internet en allerlei digitale diensten. Bijvoorbeeld door het gebruik van solide en unieke wachtwoorden en bij het beveiligen van uw netwerk. Daarnaast heb ik dankzijj het volgen van een cursus ethical hacking (meerdere modules met certificaat bij StationX - The Cyber Security Company) geleerd hoe de achterdeurtjes van een systeem dicht te houden. Zowel qua privacy als security. 

Met deze voordelige effectieve beveiligingsmaatregelen kunt u veel risico vermijden want ze kunnen van levensbelang zijn voor uw bedrijf. Maar ook uw dierbare foto's wilt u natuurlijk nog lang koesteren.


Wilt u ook veilig uw computer kunnen blijven gebruiken?

Neem vrijblijvend contact met mij op.