Mijn voorraad SSD's voor de speciale actie is de afgelopen weken snel afgenomen. Ondanks de, nu hogere, inkoopprijs wil ik de aanbieding toch verlengen.

Een leuke aanbieding van mijn leverancier gaf mij de mogelijkheid om een upgrade van je trage harde schijf naar een bloedsnelle refurbished SSD uit te voeren tegen een voordeliger tarief dan normaal. Deze aanbieding loopt echter af omdat de voorraad op is. Er zijn geen refurbished 840 Pro SSD's meer.

Uit het oogpunt van duurzaamheid blijf ik toch dezelfde prijs hanteren, nu met de nieuwste 860 EVO SSD's, om tragere oudere systemen langer in de lucht te houden. Je systeem wordt hiermee écht veel sneller en kan daardoor nog jaren mee.
Windows PC's van 3 tot 6 jaar oud die voorzien zijn van een klassieke harde schijf kunnen na deze upgrade nog een flinke tijd mee. Apple Macintosh en Macbooks zelfs nog veel langer. Zelfs Apple systemen tot 10 jaar oud kunnen nog in aanmerking komen.

Wat gaat het nu kosten?

  • 250GB Samsung EVO 860 SSD van € 195,- voor € 175,-
  • 500GB Samsung EVO 860 SSD van € 225,- voor € 195,-
  • 1TB Samsung EVO 860 SSD van € 295,- voor € 255,-

De 250 en 500GB uitvoeringen zijn op voorraad, daar kun je zelfs zonder afspraak voor langskomen. De 1 TB uitvoering zijn alleen op bestelling. Die zijn echter binnen 2 dagen beschikbaar, dus maak gerust een afspraak.

Wat is de procedure?

Probeer eerst zoveel mogelijk schijfruimte vrij te maken om onnodige ruimte van de (veel duurdere) SSD te gebruiken. Een SSD heeft bij voorkeur 20% vrije ruimte nodig om optimaal te functioneren, dus houdt rekening met nog toenemende opslag en de gewenstte grootte.
Bezorg het systeem inclusief de noodzakelijke inloggegevens (ook AppleID) en eventeel adapter/oplader op onze nieuwe locatie: Kantsingel 16b in Oss. Er wordt een intake-formulier ingevuld met je contactgegevens.
Openingstijden repaircenter: MA t/m VR van 10:00-17:00u, ZA van 09:30-14:00u. Op andere tijden alleen op afspraak: 0412 725 728

Ik maak met originele software van Samsung een 1 op 1 kopie van de harde schijf en bouw hem daarna in en stel het systeem optimaal in, ook met originele software van Samsung. Er verandert daardoor optisch en functioneel helemaal niks aan je systeem, het blijft er exact zo uitzien als je gewent bent. Alleen Microsoft Office (2013 of nieuwer) zal opnieuw geactiveerd moeten worden. Zorg dus, dat die licentiegegevens paraat zijn.
De harde schijf blijft zitten als het kan (desktop en sommige laptops) en als hij er uit moet, krijg je die (in het kader van de AVG) mee in een antistatische verpakking of (tegen een kleine meerprijs) in een USB-3 behuizing als back-upschijf.
De upgrade is niet op locatie uit te voeren vanwege de verwachtte lange kopieertijd. Binnen 24 uur staat je systeem weer klaar.
De factuur ligt erbij en kan direct worden voldaan per pin of bank-app.

Vragen? Bel of mail mij gerust.