Voor marketingdoeleinden ben ik begonnen om LinkedIn, Facebook en Twitter in te zetten om meer naamsbekendheid te krijgen. Het moet zo worden dat iedereen direct aan mij, 'PPYNENBURG.NL, denkt als er een computerprobleem op de loer ligt. Zowel bij particulieren als kleinere bedrijven.

Natuurlijk niet alleen voor reparaties, maar ook voor onderhoud, trainingen of levering van nieuwe producten kan iedereen in Oss bij mij terecht. Mijn webwinkel wordt nu ook gevonden, maar zal nog veel meer omzet moeten genereren om rendement op te leveren. 

Goed zijn ze in ieder geval wel, de aangeboden producten. Goede en betrouwbare merken, voorzien van besturingssysteem en een gratis pakket waardoor mensen meteen aan de slag kunnen. Optioneel zijn vaak nog extra's te bestellen, zoals meer geheugen en een Microsoft Office pakket. En natuurlijk ook randapparaten, die met korting kunnen worden meebesteld in samengestelde pakketten. Muis erbij, een laptoptas of een scherm, geen probleem.

Mijn eerste ervaringen met leveringen zijn goed. Levertijden zijn van één tot 5 werkdagen, afhankelijk van de voorraden in het distributiecentrum. Batuurlijk worden ze daar de extra's voorzien en in één zending naar de klant gestuurd. Hebt u hulp nodig dan kom ik de bestelling graag bij u installeren.