Speciale actie in de maand augustus: Een SSD als opstartschijf in uw laptop of desktop systeem.

Vanaf 1 augustus a.s. bied ik u de mogelijkheid om voor een speciale actieprijs uw Windows 7 systeem een echte boost te geven door het plaatsen van een SSD als opstartschijf.
Een SSD is een vervanging voor uw harde schijf die een factor 10 tot 20 sneller werkt omdat er geen bewegende delen inzitten. Uw gehele systeem wordt daarmee een factor 5 tot 10 keer zo snel.

De OCZ SSD word geïnstalleerd als opstartschijf en als de mogelijkheid aanwezig is, wordt uw 'oude' harddisk als dataschijf ingesteld. Bij laptops is dit niet altijd mogelijk, dan is de keuze van de grootte belangrijk.
De snelehidswinst zit hem vooral in het starten van uw systeem en het opstarten van zwaardere programma's, waardoor een SSD als opstartschijf uw systeem een enorme boost geeft. Het voelt echt aan alsof u een nieuw systeem hebt aangeschaft, maar dan voor een fractie van de prijs.

128GB: Voor slechts € 150,- plaats ik een 128GB SSD in uw systeem. Uw oude harddisk wordt indien mogelijk uw dataschijf.

180GB: Voor slechts € 210,- plaats ik een 180GB SSD in uw systeem. Uw oude harddisk wordt indien mogelijk uw dataschijf.

256GB: Voor slechts € 250,- plaats ik een 256GB SSD in uw systeem. Uw oude harddisk wordt indien mogelijk uw dataschijf.

Neem contact met mij op over de mogelijkheden.
Deze upgrade kan binnen enkele dagen worden uitgevoerd.