Eind 2012 heb ik opnieuw de pers gehaald. Het UWV had inmiddels zoveel boekjes verssprei dat ze het belangrijk genoeg vonden om er een artikel aan te ijden op hun eigen website werkbladmagazine.

Al geruime tijd deelt het UWV mijn boekjes 'Starten met LinkedIn' en 'Solliciteren met LinkedIn' uit aan hun cliënten. Netwerken, dat is het nieuwe werken. Althans, dé mogelijkheid om opnieuw aan werk te komen. Dát hebben ze gelukkig ook ingezien.

Toen ik bijna 3 jaar geleden voor het eerst bij het UWV kwam voor een workshop solliciteren voor ouderen was LinkedIn nog een onbekend gebied. Door op de trainers in te praten en ze aan te moedigen is uiteindelijk het belang daarvan toch doorgedrongen.

Vervolgens zijn ze gretig mijn boekjes gaan uitdelen. Eerst alleen in Oss, later ook Ude, Veghel en Den Bosch en momenteel door het hele land. Daardoor werd in benaderd door de webredactie of ik een telefonisch interview wilde geven en wilde poseren voor een fotograaf, zodat ze er een artikel aan konden wijden op hun website. Dat is nu dus geplaatst.

In de twee weken ie daarop volgde, zijn mijn boekjes ongeveer 2.000 keer gedownload.

Download gratis mijn boekje Starten met LinkedIn

Gratis Download gratis mijn boekje Solliciteren met LinkedInE-boeken (PDF)


Starten met LinkedIn

Icon bullet 15 dpi
Solliciteren met LinkedIn

 


Downloaden:
klik op de afbeelding