Apple komt later dit jaar met een nieuw en heel revolutionair ontworpen Mac Pro. Geen grijze doos maar een volstrekt nieuw ontwerp. Dit moet je gezien hebben: https://www.apple.com/nl/mac-pro/index2.html

 WORDT VERWACHT:

Noem dat nog maar eens een computer. Apple is voor dit systeem rigoureus afgeweken van de conventionele rechthoekige doos.

Links de oude Mac Pro, rechts het nieuwe ontwerp, een ronde koker van 21 cm. hoog. Slechts 1 fluisterstille ventilator houdt dit superkrachtige grafische werkstation koel dankzij zijn revolutionaire driehoekige koelprofiel, die zowel de 2 grafische processoren als de 12-core Xeon CPU koelt.

Dit wordt gecompleteerd door een PCI-E SSD die zorgt voor ongeëvenaarde lees- en schrijfsnelheden waar geen enkele harde schijf of reguliere SSD aan kan tippen. Bekijk de presentatie via de link hierboven voor alle indrukwekkende specificaties.

Ook is Apple terug waar ze zijn begonnen met de productie van hun systemen, gewoon in de VS, waar een grotere nauwkeurigheid van de productie mogelijk moet zijn als wat in China haalbaar schijnt te zijn, waardoor de gebruikelijke hoge kwaliteit gewaarborgd is.