Steeds vaker word ik ingeschakeld om de computervaardigheden te helpen verbeteren. Leuk om te doen en nuttig voor de klant. Windows, Mac OSX, Office of hulp bij digitaal solliciteren, alles is mogelijk. Voor PC, MAC & MEER.

Mensen die net een nieuwe carrierre starten vinden mij steeds beter. PC-les op Maat is daarmee een groot succes aan het worden. Ook mensen die al jaren met computers werken, willen graag meer weten over de mogelijkheden in de nieuwste versies van Microsoft Windows en Office.

Ook zijn er steeds vaker mensen bij die de overstap van Windows naar Mac OSX maken, gestimuleerd door de ervaringen die ze hebben opgedaan met een iPad of iPhone. Mac OSX is echter toch iets heel anders dan IOS, het besturingssysteem van de mobiele Apple producten. Natuurlijk kan PPYNENBURG.NL u daar met zijn ervaring heel goed bij assisteren.

Ook wordt mijn hulp vaak ingeschakeld door mensen die noodgedwongen op zoek moeten naar een andere baan. De UWV Werkm@p kent nog steeds veel geheimen, zeker voor mensen die weinig ervaring hebben met de computer. Ik help ze graag bij deze verplichte dienst, maar ook bij het schrijven van een CV en bij het zoeken naar passende vacatures op de juiste websites.

Natuurlijk wordt daarbij LinkedIn niet vergeten. Dat geldt niet voor alle werkzoekenden, maar voor de wat hoger opgeleide werkzoekende is LinkedIn verplichte kost. Met ondersteuning van mijn gratis boekjes wordt het maken van een LinkedIn profiel helder uitgelegd en leert u uw profiel nuttig inzetten om gevonden te worden.