Vanaf nu is het mogelijk om overal Microsoft Office te gebruiken. Niet alleen op PC of Mac, maar zelfs op een iPad. En dat heel voordelig. Ik adviseer u graag.

Office365Met een Office365 Home abonnement mag u 5 keer het volledige Office pakket installeren voor max. 5 gebruikers. Het hele jaar maakt u gebruik van de laatste versie van Office die beschikbaar is voor uw systeem. Dat betekent dat u nu Office 2013 kunt installeren onder Windows en Office 2011 op de Apple Macintosh.

Ook aan de iPad is gedacht. Daarvoor is een aparte suite geschreven die optimaal gebruik maakt van de touch functionaliteit van de iPad met het beperkt beschikbare schermoppervlak. Het is wel een iets uitgeklede versie maar voor het gros van de functionaliteit grijpt u niet mis.

Jaarlijks krijgt u van Microsoft een herinnering als uw licentie gaat aflopen, dus geen automatische verlenging. Met uw Microsoft account kunt u de installatie starten en worden de gebruikers en installaties bijgehouden.
Maximaal 5 installaties per abonnement. Voor nog geen € 100,- per jaar overal Office (Word, Excel, Powerpoint, Outlook en OneNote) voor een vaste prijs. Alle updates en upgrades gratis zolang uw abonnement loopt.

Uw bestanden worden standaard opgeslagen in de cloud (Onedrive), maar ook lokaal opslaan is mogelijk. U krijgt 20GB extra cloudopslag in Microsofts eigen OneDrive bij een Office365 Home abonnement.