U kunt natuurlijk bellen naar student aan huis voor computerhulp.
"Slechts € 9,- voorfietskosten". En hoe zit het met de rest?

Hebt u er ook wat aan? Kan die student op gelijkwaardig niveau met u communiceren? Dat is maar de vraag. Voor een vergelijkbaar tarief hebt u ook PC-Les op Maat, geleverd door een zeer ervaren 50-plusser die al met computers werkte toen die studenten nog geboren moesten worden. En ook geen jaarlijks abonnement.

Met een hele stroom radio en TV-spotjes wordt de aandacht getrokken. Het enige wat wordt verteld zijn de voorfietskosten ...
Niet alleen de voorfietskosten zijn belangrijk, maar zeker ook de kwaliteit en ervaring om de kennis over te brengen. Het zijn voornamelijk oudere mensen die deze hulp inhuren. Geduld is bij deze doelgroep erg belangrijk en dat is bij studenten, lees jongeren, een heel lastig verhaal.

Ik heb in ruim 30 jaar service en beheer van computers geleerd om gebruikers van alle niveaus praktisch op weg te helpen. Niet via een standaard praatje, een vast programma of een boekje als "Windows voor dummies", maar gericht op de vragen die bij deze doelgroep leven. Op maat dus.

De één wil een brief kunnen schrijven, de ander wil zoeken op Internet, een derde wil Skypen en ga zo maar door. Iedere gebruiker heeft zijn specifieke wensen. Ik kan daar op maat op reageren en al uw vragen beantwoorden. En dat zowel met een PC als met Apple Macintosh systemen.

Ook een trage computer opschonen en een computer APK moet deze student kunnen uitvoeren. Dat lijkt mij eerder eerder werk voor een ervaren gecertificeerde keurmeester ICT Keurmerk dan voor een student.  Dan krijgt u ook een wettelijk geldend certificaat in handen mocht u slachtoffer zijn geworden van Internetcriminelen. Geen malware maar veilig op Internet.


Houdt u daarom alles in één hand en neem contact op voor eerlijk advies en hulp.
Oh ja ... ook geen je, jij of jou, maar gewoon U.