Samenwerken, wie moet dat niet. Ook zzp'ers moeten samenwerken. Alleen red je het echt niet. Natuurlijk werk ik ook samen met anderen om mijn diensten optimaal te kunnen leveren, je kunt niet overal en altijd alles zelf oplossen.

Ik werk samen met diverse zzp'ers en kleine zelfstandigen als mij gevraagd wordt om problemen op te lossen waar ik zelf onvoldoende kennis van heb. Door samen te werken en onze krachten te bundelen kunnen we gezamenlijk ook opdrachten aannemen die we als individue nooit zouden kunnen accepteren.

Een mooi voorbeeld van zo'n samenwerkingsverband is Bizztopia. Een ondernemerscollectief dat kennis en faciliteiten deelt en gezamenlijk projecten aanpakt. Dit alles vanuit een centrale locatie: De voormalige Pauluskerk in Oss.

Er hebben zich mensen aangesloten vanuit allerlei disciplines waardoor we een veelzijdig en deskundig panel voor u klaar hebben staan om u te helpen bij uw vraagstukken. Van organisatie- en communicatiedeskundigen, webdesigners, 3D ontwerpers en fotograven tot IT'ers en energie experts en van social media-specialisten tot kunstenaars, we zijn van alle markten thuis. Neem vanaf 1 september een kijkje bij de WIE op de website van Bizztopia om kennis te maken met de leden van het collectief.

Vanaf 1 september zitten we ook in een veel ruimer jasje, namelijk in de voormalige pastorie. Er zijn gemeenschappelijke ruimtes en kantoorruimtes verdeeld over 3 etages en een fraaie gezamenlijke binnentuin, waar we in een ontspannen sfeer kunnen werken om uw problemen op te lossen.

Zit u met een complex vraagstuk, neem gerust contact met mij op.
U kunt ook tijdens werkdagen tussen 9 en 5u binnenlopen om kennis te maken met dit unieke collectief.