Ik heb een aantal veranderingen doorgevoerd, waardoor u nog beter én breder bediend wordt.
PPYNENBURG.NL is gaan samenwerken met EDSAS Telecom & ICT. Daardoor zijn we beter bereikbaar en kunnen we veel meer diensten aanbieden dan u gewend bent. Geen IK maar WIJ.

 

            Edsas logoLogo 600x150

PPYNENBURG.NL is gaan samenwerken met EDSAS Telecom & ICT. Hierdoor zijn we altijd bereikbaar en kunnen we u veel professioneler bedienen, met de kwaliteit die u gewend bent. U kunt gebruik blijven maken van alle bekende diensten, maar sinds 11 maart 2019 op een nieuwe locatie.

Reparaties, onderhoud, beveiliging van uw gegevens en upgrades naar SSD's blijven natuurlijk mijn speerpunten. Het is mogelijk dat iemand anders uit ons team bij grote drukte de werkzaamheden in de werkplaats of bij u op locatie uitvoert. Aan de tarieven verandert niets, aan het dienstenpakket des te meer.

EDSAS Telecom & ICT is partner op het gebied van telefonie, internet en de apparatuur daar omheen. EDSAS biedt de meest uiteenlopende IP-oplossingen. Van bellen en internet tot toegangscontrole. Voor de meest uiteenlopende branches. EDSAS maakt het mogelijk om over te stappen op digitale telefonie (VoIP). Gemakkelijk, betrouwbaar én optimaal gebruiksgemak. Ook aanleg van bekabelde en draadloze netwerken (WiFi) kan verzorgd worden, evenals hosting van websites en e-mail.

We bieden ook reparaties van smartphones en tablets aan en verzorgen uw beveiliging, VPN-oplossingen, clouddiensten en managed services (beheer op afstand). Het is zelfs mogelijk om ons in te schakelen voor hulp bij het groeiende gevecht met wachtwoorden en privacy. Dankzij erkende opleidingen kunnen we u begeleiden bij het veilig en optimaal gebruik van de ICT-middelen en voor opleidingen in het gebruik van Windows, MacOS en Office. Het dienstenpakket wordt dus fors uitgebreid en we worden voor u een 'One Stop Shop'.

EDSAS is gehuisvest in een fraai en ruim bedrijfspand aan de Kantsingel in Oss met voldoende parkeergelegenheid. Er is een goed uitgeruste werkplaats met een fraaie afgifte- en ophaalbalie.  Indien mogelijk kunt u, onder het genot van een kop koffie, wachten op de reparatie. Er zijn tijdens de openingstijden altijd medewerkers in het pand aanwezig, zodat een reparatie afgegeven of opgehaald kan worden wanneer het u schikt. Kortom, samen met mijn al langer bestaande diensten kunt u voortaan terecht op één plek voor al uw ict-middelen.

  • De afgifte/ophaallocatie is vanaf 11 maart 2019 gewijzigd.
  • Maandag t/m vrijdag geopend van 9:00 tot 17:00u.
    Zaterdag van 09:00-14:00u en zondag rustdag.