Hoewel ik geen winkel heb, kan ik wel een aantal systemen uit voorraad leveren. Niet nieuw maar refurbished en in prima staat, ik sta er voor 100% achter. Een perfect systeem voor een zacht prijsje.

hp pavilion dv7Via nevenstaande link (Aanbiedingen / Opruiming) vind je direct de momenteel beschikbare systemen met hun specificaties en prijs. Al vanaf € 350,- incl. btw.
Uiteraard is topkwaliteit verzekerd en is de voorraad zeer beperkt (slechts 1 van elk genoemd model) en beschikbaar zolang de voorraad strekt. Kijk dus of er iets tussen staat wat bij je past.

Alle systemen zijn voorzien van een supersnelle SSD en van de nieuwste versie van het besturingssysteem: PC's zijn voorzien van Windows 10 Pro en Apple systemen bevatten de laatste versie van MacOSX. Uiteraard inclusief alle updates. Het systeem kan eventueel voor € 30,- extra worden voorzien van ESET Internet Security voor 1 jaar.

Indien gewenst kan ik in overleg helpen bij het overzetten van alle bestanden. Ook kan ik helpen bij het installeren van programma's, die kunnen niet gekopieerd worden. Soms zijn dan wel licentiegegevens nodig. En natruulijk bij het installaren van een printer en opnemen in je netwerk.