Ik wens al mijn klanten, vrienden, kennissen en andere relaties een voorspoedig 2019. Wat zal er het komend jaar allemaal gaan veranderen?

Ik weet het natuurlijk ook niet, maar ik zal in ieder geval een aantal diensten uitbreiden en/of aanpassen aan de ontwikkelingen 'in het veld'.

Wat mag u van mij zoal verwachten?

 

  • Nog betere ondersteuning op het gebied van beveiliging. De laatste jaren is het aantal digitale bedreigingen fors toegenomen en de mogelijkheden om uw kostbare gegevens te verliezen zijn dan ook legio. Ik ben momenteel bezig met een studie 'ethical hacking' waardoor ik nog beter inzicht krijg in alle mogelijke vormen van digitale criminele activiteiten die uw gegevens kunnen schaden. Ik ga er alles aan doen om de risico's voor u zoveel mogelijk te beperken. 100% veiligheid is helaas door niemand te garanderen.
  • Wachtwoordbeheer verbeteren. Ik ben van plan om een abonnementsdienst aan te bieden waarbij u voor een vast bedrag per maand het beheer van uw wachtwoorden en e-mailinstellingen uit handen kunt geven bij mij. Nooit meer uren zoeken naar die vergeten wachtwoorden, geen onveilige inlogcodes meer maar slim advies en geen gepuzzel bij herinstallaties. Dat kan u op jaarbasis veel kosten besparen en het risico op toegang door criminelen beperken.
    Uiteraard veilig door mij versleuteld opgeborgen en altijd opvraagbaar. Hebt u belangstelling voor deze servicve, neem vrijblijvend contact met mij op.
  • 3D-printen. Ik heb als test een voordelige 3D-printer aangeschaft en inmiddels een aantal testjes (redelijk) succesvol uitgevoerd. Hebt u bepaalde wensen, zoals een eigen 3D-ontwerp geprint willen hebben, neem gerust contact op. Dan ga ik ermee aan de slag.

Natuurlijk blijf ik verder werken aan verbeteringen in mijn bestaande dienstverlening. Ik leer nog dagelijks bij dankzij uw vragen, updates en storingen van uw systemen. Daarnaast is het versnellen van uw steeds trager wordende systeem (dankzij de vele updates) door het vervangen van die trage harde schijf voor een SSD natuurlijk een van de speerpunten van mijn wens tot duurzaam ondernemen: Behoud vóór veranging.
Een (professioneel) systeem van 4 tot 8 jaar is vaak best nog een tijdje te gebruiken met de juiste maatregelen die rechtvaardigen dat de aanschaf van een nieuw systeem kan worden uitgesteld. Daarnaast lever ik graag refurbished systemen die voldoen aan die snelheidseisen, dus altijd voorzien van een SSD. Neem contact met mij op voor een prijsopgave.

Bedenk ook, dat alleen de aanschaf van een nieuw systeem nog geen inzetbaar systeem oplevert, dan begint het pas met het overzetten van alle data en installeren van alle gewenste of noodzakelijke programma's. Met als gevolg dat u alle inlogcodes paraat moet hebben. Zorg in dat geval dus voor goed beheer op dat gebied. Voor die installatiekosten heb ik een prima milieubewust alternatief, een upgrade naar een SSD.

Uiteraard kan ik ook het komende jaar uw syste(e)m(en) weer goed beveiligd houden door de inzet van een goede beveiligingssuite van ESET. Bij verlenging na een jaar krijgt u 30% korting en uiteraard met de van mij bekende ondersteuning. Ik beveilig u systemen graag.