Wegens privé omstandigheden ben ik genoodzaakt mijn kantoor/werkplaats intern te verhuizen. Wat betekent dat voor mijn klanten?

Niet veel ... de ingang blijft dezelfde (voormalige garage). Ik heb een afgifte- en ophaalbalie voor mijn klanten, waar ik ook kleine dingetjes direct kan verhelpen of testen. Ik beschik daar natuurlijk over een stopcontact, een netwerkaansluiting en een printer.

Mijn kantoor/werkplaats is naar een grote slaapkamer verhuisd. Daar heb ik nog meer ruimte om ook grotere opdrachten uit te voeren en aansluitend heb ik nog een grote ruimte beschikbaar voor onderdelen en voorraden. Het kan alleen zijn, dat ik boven aan het werk ben en dat je beneden bij de bel even moet wachten. Maar ik heb zicht op straat dus de kans is groot dat ik je al zie aankomen, zodat de deur al open is voordat je de bel nodig hebt ;-)

Het is overigens altijd raadzaam om vooraf aan een bezoek een tijd af te spreken of een berichtje te sturen, omdat ik ook nog wel eens een paar uur weg ben naar klanten, niet alles is in mijn werkplaats oplosbaar. Dat voorkomt dat je aan de gesloten deur staat.

Ik reken op begrip hiervoor.