Onlangs ben ik een nieuwe dienst gestart: Wachtwoordenbeheer. Huur mij voor een paar uurtjes in en je voorkomt toekomstige, vaak kostbare problemen.

Veel ondernemers lopen maar al te vaak aan tegen dit probleem: Wachtwoord vergeten. Dit kan dataverlies tot gevolg hebben, vertraging door urenlang zoeken of een geblokkeerde toegang tot bedrijskritische diensten door teveel foutieve pogingen. Dat kun je natuurlijk niet hebben.

Dagelijks loop ik tegen dit probleem aan. Veel mensen, dus ook ondernemers, gebruiken voor veel of zelfs alle diensten, hetzelfde wachtwoord of een afgeleide daarvan. Een vergissing is dan zo gemaakt, waardoor toegang tot deze dienst geblokkeerd wordt. Zit je daar op te wachten? Ik denk het niet.

spywareErger nog is het als wachtwoorden van een dienst gehackt zijn, dan zijn ook alle andere diensten waar je hetzelfde wachtwoord gebruikt, potentieel gecompromitteerd. Lees dit artikel maar eens: https://www.rtlnieuws.nl/technieuws/van-zalando-tot-bolcom-duizenden-gehackte-webshopaccounts-doorverkocht.
Niet alleen kunnen produkten of diensten op jouw naam worden gekocht, maar ook kunnen andere diensten hiermee misbruikt worden. En niet alleen social media of webshops, maar ook veel belangrijker diensten voor ondernemers.

Bovenstaande problemen zijn eenvoudig op te lossen met de juiste kennis en ervaring. Zonder dure 'tools' maar met gratis oplossingen. Superveilig en bij goed gebruik heel handig. We nemen alle mogelijkheden met je door en zetten een goed bruikbaar systeem op waar je jarenlang zorgeloos mee kunt werken. Op alle soorten platformen. Zowel voor Windows als Mac, iPhone, iPad of Android tablets. En dit alles met 1 uniek wachtwoord beveiligd via 2-way verification en de enige die je echt moet onthouden.

Maak een afspraak die je veel tijd en geld bespaart.