In verband met deze heerlijke zomer en de vakantietijd, tijdelijk een flinke korting op onderhoud. Een hoge temperatuur betekent een hoge korting.

Korting temp in procentenDe afgelopen dagen was het al flink warm en dat vinden wij mensen over het algemeen heel fijn. We doen het een beetje rustiger aan of gaan op vakantie. Tijd om te onthaasten, uit te rusten of dingen te doen die zijn blijven liggen. Vaak staat daarbij de computer wel aan en die is minder blij met de warmte.

Vandaar deze actie tijdens die warme maanden: Onderhoud aan uw systeem met het aantal graden in korting op deze werkzaamheden. Dus bij 25 graden Celcius is dat 25% korting. Mooi meegenomen toch? Wij gaan de hele zomer door.

Tel daarbij op, dat je daarmee de levensduur van uw systeem flink kunt verlengen. Plus dat je systeem stiller wordt, zodat je het noodzakelijke digitale werk ook nog eens in een rustiger omgeving kunt uitvoeren. Daarnaast bespaar je op energie omdat er minder geforceerde koeling nodig is en gaat de batterij van je laptop langer mee m tijdens een zwoele zomeravond buiten gebruik te maken van je systeem voor werk of ontspanning.


Kortom, je bent een dief van je portemonee als je geen gebruik maakt van dit voordeel.
Maak een afspraak.