Sinds enige tijd bied ik aan vaste klanten de mogelijkheid tot het afsluiten van een ServicePlus overeenkomst. Dat blijkt voor veel mensen toch een heel fijn gevoel te geven. Voor een klein bedrag per maand altijd snel hulp plus uw systeem krijgt elk jaar een onderhoudsbeurt.

De kwetsbaarserviceheid van de ICT-middelen is voor ondernemers én particulieren tegenwoordig van 'levensbelang'. Steeds vaker moet u online belangrijke zaken afhandelen, dus u kunt niet meer zonder uw PC of Mac. Net als voor uw cv-installatie is het nu mogelijk om bij mij een overeenkomst aan te gaan om u snel te verzekeren van deskundige hulp.

Al voor € 10,- per maand is het mogelijk om een ServicePlus overeenkomst aan te gaan. Hiervoor krijgt u altijd direct hulp, meestal zonder factuur en uw systeem krijgt jaarlijks een onderhoudsbeurt. Kleine verstoringen worden kosteloos verholpen, vaak direct op afstand. Uw vragen worden beantwoord. U krijgt toegang tot heel veel tips en trucs via diverse media en gratis advies zodat u optimaal beveiligd bent.

Problemen oplossen en onderhoud gebeurt bij mij op kantoor of, tegen een kleine meerprijs, bij u aan huis. De betaling loopt via een automatische incasso, zodat u zich daarover geen zorgen hoeft te maken. Natuurlijk krijgt u wel elke maand hiervan een factuur voor uw administratie.

Bij meerdere systemen lopen de kortingen fors op, tot wel 40%. De enige twee voorwaarden zijn, dat ik uw systeem ken én dat hij in goede conditie is op het moment van het afsluiten van de overeenkomst.

HeServicebt u interesse? Klik dan in de rechterkolom of hiernaast op het Service en Support plaatje, dan krijgt u een voorstel voor het afsluiten van deze overeenkomst.

In dit voorstel leest u meer informatie en kunt u de de laatste pagina afdrukken en invullen. Als u niet in staat bent om dit PDF-bestand te printen, invullen en scannen, dan kan ik u ook een Word-bestand sturen. Dat kunt u digitaal invullen en retourneren per e-mail. Stuur in dat geval Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ik stuur u na ontvangst een overeenkomst, die u ondertekend kunt retourneren (machtiging voor de incasso bij uw bank). Deze afspraak wordt daarna bevestigd. De overeenkomst is maandelijks opzegbaar, u zit dus niet vast aan een lang contract.