Nee, nog niet voor de inschrijving, maar voor informatie. Ook gaan ze mijn ondernemingsplan bekijken en doorrekenen. Is het haalbaar of niet. That's the question.

Vrijdagmiddag weten we meer. Dan heeft een specialist van de Kamer van Koophandel mijn vragen aangehoord en hopelijk beantwoord en mijn ondernemingsplan bekeken. Er is veel tijd en energie in gaan zitten, dus hopelijk rammelt het niet te veel.

Natuurlijk ben ik al bij meer deskundigen geweest.

Edward van den Bosch van Start-it-up heb ik leren kennen bij de avond van StartersSuccesOss op 19 maart en hij was behoorlijk onder de indruk van mijn plan. Wat kleine textuele aanpassingen en consistentie was het enige wat hij als advies gaf. Geweldig, dat hij dat voor mij heeft willen doen.

Lenie Vendelmans van administratiekantoor Vendelmans, die ik heb ontmoet tijdens de Osse Open Coffee van 2 maart vond de financiële onderbouwing realistisch op wat kleine aanpassingen na. Ook Lenie bedankt.

Ik ben door mijn werkcoach van het UWV voor hulp doorverwezen naar het Smart Start traject bij het UWV in Den Bosch. In samenwerking met Avans hogeschoolstudenten hebben ze er mede voor gezorgd, dat het plan tot stand is gekomen. Met name de studenten Sander en Sabrine, bedankt voor jullie inzet en succes met je verdere carrière. ook de overige kandidaten wens ik vel succes met de start van hun onderneming.

Kortom, netwerken blijkt heel belangrijk. Hulp is overal aanwezig, zolang je er maar voor open staat. Niet bang zijn om hulp te vragen, mensen zijn graag bereid om te helpen, want iedereen toont graag zijn expertise.