Een website bouwen is best veel werk. Zeker met zo'n uitgebreid dienstenpakket als wij kunnen aanbieden. Elke dienst vraagt weer nadere uitleg. Daarnaast is het ook een dienst die we aanbieden, dus het moet er goed uitzien en als visitekaartje dienen.

En de meest gestelde vraag is steeds: Wat kost het. Typisch Nederlands natuurlijk, maar je wilt ook weten waar je aan toe bent. Dat is echter niet altijd vooraf te bepalen. Is er iets defect, moet er een uitbreiding in en welke eisen stelt u daaraan.

We proberen bij elke dienst zo nauwkeurig te beschrijven hoe we te werk gaan en wat de kosten daarvoor worden. Dat valt niet altijd mee. Reiskosten, uurtarieven en kosten van producten zijn tastbaar, maar inschatten wat een bepaalde dienst aan tijd vraagt is soms een stuk lastiger.

Sommige optimalisaties doet de computer 's nachts gedurende een aantal uren, die hoeft u natuurlijk niet te betalen, maar soms is intensieve actie noodzakelijk en moeten we er bij blijven om het proces af te ronden. We proberen u daarover zo eerlijk mogelijk te informeren maar we kunnen niet uitsluiten dat het resultaat anders is dan afgesproken. Als het duurder wordt, laten we dat natuurlijk zo snel mogelijk weten en soms kan dat resulteren in een andere keuze.

Een globale prijsindicatie voor elke dienst vindt u in de rechterkolom