Recommendations

Eigenaar van Innovador exclusief schakelmateriaal

Op het eerste oog was er niets mis, pas toen mijn computer storingen begon te vertonen was het mij duidelijk dat ik deskundige hulp nodig had. Pieter heeft mijn computer nagekeken, opgeschoond en mij van deskundig advies voorzien. De flexibele en snelle service is zeer belangrijk als ondernemer. Bij Pieter kun je met een gerust hart je digitale check-up laten uitvoeren.

September 3, 2015, Suzanne was Pieter's client

Owner @DrieDeeDesign - Hub owner @3DHubs

Ik had een acuut probleem met mijn MacBook. In blinde paniek Pieter een app gestuurd. Ik kon meteen langskomen om mijn device bij hem ter reparatie aan te bieden. Pieter is zeer vakkundig ook op IOS / Apple gebied. Dat heeft hij weer eens te meer bewezen. Als zijn toeleveranciers van onderdelen net zo snel en servicegericht zouden handelen als Pieter was mijn toetsenbord al in een paar dagen gerepareerd geweest ipv 2 weken. Alle lof voor van www.ppynenburg.nl. En wat mij betreft mag Pieter Pijnenburg Service, Betrokkenheid, Vakkundigheid en Transparantie met hoofdletters op zijn CV schrijven.

July 24, 2015, Frank was Pieter's client

Inspirator in ondernemen

Pieter maakt deel uit van een bijzondere groep ondernemende mensen die zich buigen over vraagstukken van anderen (Impulsgroep). Door de wijze waarop hij bijdraagt aan deze groep kan ik vol overtuiging zeggen dat hij zeer begaan is met andere mensen. Pieter vertaalt wensen, gedachten en plannen naar de praktijk. Het is bijzonder waardevol om deze vertaalslag altijd te maken...more

August 26, 2013, Herman was with another company when working with Pieter at PPYNENBURG.NL

Perselectief - Uw Werving en Selectie Partner - +31-(0)6-20851567

Met Pieter heb ik eindelijk iemand gevonden die snel, goed en goedkoop alle voorkomende problemen met ICT weet op te lossen, en die ook gewone mensentaal spreekt. Niet zomaar een mannetje dus.

July 9, 2014, Maarten was Pieter's client

Bent u op zoek naar goed en gemotiveerd technisch personeel? (06-86860406). LION

Ik wil Pieter graag aanbevelen aan zowel kleinere als middelgrote organisaties om hun ICT te laten verzorgen. Pieter is een systeembeheerder pur sang en snapt PC en Mac. Deze combinatie is schaars. Hij snapt hoe systemen te verbinden en hij verzorgd doeltreffend lange termijn oplossingen.

October 14, 2014, Ronald Loman was Pieter's client

Freelance journalist, tekstschrijver, docent tekstschrijven

Ik ken Pieter als zeer deskundig op het gebied van computers. Hij heeft mijn laptop weer lekker snel gemaakt, en dat voor een zeer schappelijke prijs! Wat wil je nog meer?

September 10, 2013, Kees was Pieter's client

Docent computerlessen bij Vivaan

Pieter is helder en transparant in het geven van een online LinkedIn training. Ad hoc geeft hij relevante informatie,en advies, waar een beginner echt mee vooruit kan. Het resultaat is een goede start om verder te kunnen in het gebruik van LinkedIn als gereedschap. Dank je wel!

November 17, 2010, Henny worked directly with Pieter at PPYNENBURG.NL

Tekst l Communicatie l Advies

Pieter heeft me al meerdere keren geholpen met computer-trubbels. Hij reageert supersnel op een noodkreet en is vervolgens in staat mijn probleem snel te kaderen door de juiste vragen te stellen.
Pieter beschikt over brede parate kennis. Als er iets bijzonders aan de hand is, zoekt hij gestaag verder, net zolang tot het eureka-moment daar is. Bovendien is en blijft hij...more

March 28, 2012, Siety was Pieter's client

Ik zorg dat u buiten kunt doen wat binnen niet kan

Mijn PC was vervuild en vastgelopen. Binnen 24 uur had Pieter hem gerepareerd en opgeschoond. Hij heeft zelfs meer gedaan dan hij van tevoren had afgesproken. En dat allemaal voor een prima prijs. De PC werkt weer als nieuw. Ik kan Pieter van harte aanbevelen als u computerproblemen hebt; hij lost ze snel en vakkundig voor u op.

October 15, 2013, Ron was Pieter's client

Freelance Care Manager at Care Group

Pieter heeft mijn laptop kundig gerepareerd binnen een weekend. Goede service tegen een zeer betaalbare prijs.

October 17, 2013, Pascal was Pieter's client