Ik wens al mijn klanten, vrienden, kennissen en andere relaties een voorspoedig 2019. Wat zal er het komend jaar allemaal gaan veranderen?

Ik weet het natuurlijk ook niet, maar ik zal in ieder geval een aantal diensten uitbreiden en/of aanpassen aan de ontwikkelingen 'in het veld'.

Wat mag u van mij zoal verwachten?

 

Natuurlijk blijf ik verder werken aan verbeteringen in mijn bestaande dienstverlening. Ik leer nog dagelijks bij dankzij uw vragen, updates en storingen van uw systemen. Daarnaast is het versnellen van uw steeds trager wordende systeem (dankzij de vele updates) door het vervangen van die trage harde schijf voor een SSD natuurlijk een van de speerpunten van mijn wens tot duurzaam ondernemen: Behoud vóór veranging.
Een (professioneel) systeem van 4 tot 8 jaar is vaak best nog een tijdje te gebruiken met de juiste maatregelen die rechtvaardigen dat de aanschaf van een nieuw systeem kan worden uitgesteld. Daarnaast lever ik graag refurbished systemen die voldoen aan die snelheidseisen, dus altijd voorzien van een SSD. Neem contact met mij op voor een prijsopgave.

Bedenk ook, dat alleen de aanschaf van een nieuw systeem nog geen inzetbaar systeem oplevert, dan begint het pas met het overzetten van alle data en installeren van alle gewenste of noodzakelijke programma's. Met als gevolg dat u alle inlogcodes paraat moet hebben. Zorg in dat geval dus voor goed beheer op dat gebied. Voor die installatiekosten heb ik een prima milieubewust alternatief, een upgrade naar een SSD.

Uiteraard kan ik ook het komende jaar uw syste(e)m(en) weer goed beveiligd houden door de inzet van een goede beveiligingssuite van ESET. Bij verlenging na een jaar krijgt u 30% korting en uiteraard met de van mij bekende ondersteuning. Ik beveilig u systemen graag.